Volkswagen a lansat SUV-ul ID 4 GTX echipat cu două motoare și tracțiune integrală

Producătorul german a anunțat oficial lansarea noului ID 4 GTX, primul SUV dintr-o serie de vehicule electrice concentrate pe performanță. Noua generație a modelului electric va beneficia de noul mod de rulare AWD „Traction”, utilizând un propulsor cu tracțiune integrală de 302 CP și un cuplu de 460 Nm. 

Grupul Volkswagen a anunțat în trecut că insigna GTX va fi utilizată pentru viitoarele modele de performanță ID, poziționându-le alături de liniile GTI, GTD și GTE. 

La fel ca în cazul modelelor GTI, vehiculele inscripționate GTX vor beneficia de elemente de stil personalizate și este foarte posibil să își îmbogățească designul cu faimoasele ornamente tartan ce se regăsesc în prezent pe versiunile GTD și GTE. 

Publicația britanică Autocar anunță că noul SUV ID 4 ar putea avea o înălțime mai mică decât modelul ID 4 standard, însă vine cu o serie de modificări la nivelul șasiului pentru o mai bună manevrabilitate. În ultimul timp, compania s-a axat mai mult pe dezvoltarea trenurilor de propulsie cu două motoare și tracțiune integrală, având intenția de a satisface așteptările de performanță ale specificației GTX. 

Producătorul auto a dat de înțeles că spre sfârșitul acestui an, SUV-ul va fi urmat de un coupé-crossover sub denumirea ID 5, însă nu se știe dacă va fi disponibil în versiunea GTX.  

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>