Volkswagen a dezvăluit primele imagini oficiale cu noul Polo GTI Facelift

La mai bine de două luni de când producătorul german a introdus modificări substanțiale în gama Polo, versiunea GTI își face acum premiera mondială pe profilul de LinkedIn al lui Ralf Brandstätter, directorul executiv Volkswagen Passenger Cars. 

Producătorul a publicat două fotografii care dezvăluie o evoluția previzibilă a designului Polo. La o primă vedere se pot observa farurile reproiectate complet și stopurile mai largi preluate de la modelele supermini obișnuite. Designul este completat de o serie de accente roșii, vârfuri duble de evacuare și o grilă cu lumini de zi LED, asemănătoare celei de pe Golf GTI. Mai mult decât atât, vehiculul este oferit cu jante groase din aliaj bicolor, cu frâne îmbunătățite și etriere roșii. De asemenea, se pot observa oglinzile negre și acoperișul contrastant. 

Directorul executiv al Volkswagen Passenger Cars a anunțat același motor TSI de 2.0 litri de la sfârșitul ciclului de viață al modelului pre-facelift care produce 204 CP și 320 Nm.  Polo GTI a folosit o cutie de viteze manuală cu șase trepte pentru o vreme, însă pedala de ambreiaj a fost abandonată pentru o automată cu dublu ambreiaj, relatează Motor1.com. 

Producătorul auto nu a oferit încă detalii despre cum va arăta interiorul noi generații, însă se așteaptă la un grup de instrumente digitale standard, un ecran tactil de 1.9 inci și un nou sistem de climatizare, similar cu cel folosit pe modelele actualizate Tiguan și Arteon. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>