Viitorul model decapotabil Venom F5 Roadster va debuta pe 19 august

Americanii de la Hennessey Performance au lansat două imagini teaser cu noua generație Venom F5 Roadster. Modelul decapotabil va debuta pe 19 august, în cadrul Monterey Car Week, unul dintre cele mai importante spectacole de mașini din America, care se apropie cu pași rapizi. Înainte ca marele eveniment să aibă loc, producătorii au lansat două noi imagini pentru a îndulci nerăbdarea fanilor. 

După cum se poate observa, noul model arată exact ca modelul în stil coupe, cea mai mare diferență fiind lipsa acoperișului. Motorul va fi același V8 twin-turbo de 6,6 litri, care produce 1.816 cai putere la 8.000 rpm. În centrul grupului de propulsie se află LS, dar cu o serie de componente îmbunătățite. Este conectat la o transmisie semi-automată cu 7 trepte care furnizează putere pe puntea spate.

Hennessey va construi doar 24 de exemplare pentru versiunea coupe și, cel mai probabil, vom vedea o producție similară pentru noul model decapotabil, deși producătorul nu a confirmat încă acest lucru. Interesant, Hennessey a sugerat anterior lansarea unui model cu forță aerodinamică ridicată, conceput pentru timpi scurți pe tur în loc de viteze maxime, astfel încât să putem vedea și mai multe versiuni ale lui Venom F5 la un moment dat. Rămâneţi aproape.

Sursă: motorauthority.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>