Viitoarele modele Bronco vor beneficia de noi accesorii

Producatorul de automobile a dezvaluit in vara anului trecut cea de-a sasea generatie a modelului Bronco. Se pare ca fotografii spioni de la Motor1.com au surprins un nou SUV in procesul de testare care prezinta noi accesorii. Din imagini se poate observa designul actualizat de aparatori pentru modelele Bronco cu doua si patru usi. 

Ambele modele prezinta un aspect mai agresiv decat orice alt model din acelasi segment, insa versiunea in doua portiere pare mai puternica. Avand in vedere dimensiunile considerabile, a fost necesar un decupaj proeminent pentru rezervor, situat pe partea stanga a vehiculului. 

Recent, producatorul auto a promis ca va oferi peste 150 de accesorii Bronco la lansare, incluzand o selectie de semnalizari. Potrivit unui raport de luna trecuta, o parte dintre actualizarile pe care clientii ar trebui sa le astepte includ mult mai mult decat un set de aripi din plastic atasabile. Noile modele vor avea cupola detasabila, inchisa sau partial retractabila, din vinil, plasa sau sarma.

Printre altele, viitoarele modele vor fi echipate cu protectii impotriva stropirii si vor beneficia de o actualizare a placilor de derapaj. De asemenea, producatorul auto va pune la dispozitia clientilori un sertar de securitate excluisv pentru zona de marfa cu capac fix, dar si alte produse de interior. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>