Viitoarea Toyota MR2 ar putea fi un vehicul complet electric cu un design futurist

Chiar daca linia de productie a fost intrerupta in 2007, Toyota MR2 este in continuare considerata una dintre cele mai mari masini sport ale companiei. La momentul respectiv, producatorul de automobile si-a anuntat intentia de a proiecta un succesor unic al modelului MR2, spunand ca si-ar dori sa vada un parteneriat cu Porsche pentru o noua masina sport. 

Potrivit Motor1.com, Toyota nu are intentii sa readuca fabuloasa placuta de identificare, cel putin in planurile pe termen scurt, sustinand ca o revigorare „nu este o prioritate” pentru companie, care are acum cele trei masini sport pe piata mondiala: Supra, noul GR 86 si GR Yaris. 

Intr-o realitate alternativa, in care compania va construi un nou MR2, designerul Rain Prisk vine in ajutor cu o interpretare moderna a masinii sport. Redarea se poate observa din imaginile oficiale lansate de companie. Un lucru de subliniat este faptul ca aceasta reinventare adopta un aspect prea futurist pentru ceea ce este de fapt. 

Modelul MR2 original a avut o abordare de design mai restransa, insa imaginile arata o masina sport semnificativ mai scumpa decat predecesorul sau. Potrivit specialistilor publicatiei americane, privit din anumite unghiuri, noul MR2 ar putea fi un vehicul complet electric, astfel ca designul futurist ar fi o potrivire foarte buna pentru tehnologia de sub capota. 

Avand in vedere ca propunerea unui parteneriat intre Toyota si Porsche a fost lansata la nivel teoretic, ne putem imagina un sistem electric RWD cu un singur motor de inalta performanta dezvoltat la fabrica din Stuttgart care transforma masina intr-o racheta silentioasa. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>