Viitoarea generație Lexus GX 2022 vine cu un nou sistem de Infotainment

Producătorul japonez se pregătește pentru lansarea unui nou model Lexus GX, programat pentru debutul oficială mai târziu, în 2024. Până atunci, clienții se pot bucura de noile actualizări promise modelului GT din 2022, printre care se numără un nou design al tabloului de bord și un nou ecran de infotainment.

Mai mult, interiorul vizibil actualizat primește și specificația Black Line. Cabina dispune acum de mai mult spațiu, iar stiva IP a fost reproiectată pentru a găzdui un ecran tactil mai mare de 10.3 inci care include Apple CarPlay, Android Auto și Amazon Alexa. De asemenea, atât noul ecran, cât și software-ul pentru smartphone vin ca specificații standard pe întreaga gamă GX. 

Noul model va primi specificația Black Line, considerată cea mai recentă extravaganță a companiei Black Line, anunțând anterior ofertele RX L și RX Black Line. Pentru noul GX, pachetul anunță jante negre lucioase de 18 inci, o grilă cromată, garnituri speciale pentru farurile de ceață și modele unice de protecție față și spate inferioare. Vehiculul este disponibil în trei culori: Starfire Pearl, Black Onyx sau Nori Green Pearl, exclusiv GX Black Line, informează Motor1.com.

Noua generație va fi oferită cu același propulsor V6 de 4.6 litri care produce 301 cai putere și un cuplu de 446 Nm. Se așteaptă ca vehiculul să fie pus în vânzare mai târziu în acest an și sperăm să vedem informații despre prețuri în următoarele săptămâni. 

Sursă foto: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>