Versiunile hibride Jeep Renegade si Jeep Compass vor aparea la vara si in Romania

Autoitalia, Importatorul brandului american Jeep, va lansa in vara lui 2021 doua SUV-uri hibride pe piata automobileleor  din Romania. Pe langa Jeep-ul Renegade 4xe si versiunea Compass 4xe, se asteapta ca si modelul Jeep Gladiator sa aiba debutul mai tarziu, in tomana acestui an, conform unei declaratii oferite de reprezentantii companiei. 

Jeep intra in segmentul electrificarii cu noua tehnologie 4xe care combina tractiunea integrala cu sistemul de propulsie electric. Ambele SUV-uri vin in doua versiuni de putere, in timp ce sistemul plug-in hybrid foloseste motorul cu ardere interna de 1.3 litri ce dezvoltza 130 sau 180 CP. 

Noul Jeep 4xe Plug-In Hybrid este echipat standard cu cabluri de alimentare care permit bateriei sa efectueze incarcarea la o priza simpla de uz casnic, iar pentru o incarcare mai rapida, noul easyWallbox este disponibil separat, adaptandu-si capacitatea de incarcare pentru a evita o eventuala pana de curent.

Tehnologia de la bordul Renegade 4xe Plug-In Hybrid vine cu o garantie standard de 8 ani pentru bateria de 11,4 kWh, iar garantia intregului vehicul poate fi prelungita pana la 5 ani.

Jeep a reinventat tractiunea integrala prin combinarea unui sistem 4×4 cu un motor electric (eMotor Jeep), care transmite 60 CP catre puntea din spate, in timp ce motorul cu ardere interna 1.3 T4 Turbo GSE transmite cei 130 sau 180 CP catre puntea din fata.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>