Versiunea Ford Mustang 2.3 litri turbo a fost eliminata de pe piata europeana

Fiind considerata una dintre cele mai celebre vehicule din intreaga industrie americana, in 2013 producatorul auto a dezvaluit cea de-a sasea generatie Ford Mustang, care a fost si prima masina comercializata la nivel mondial. 

Cu scopul de a pozitiona Mustangul pe piata europeana, la un pret mai accesibil, compania a introdus motorul de de 2.3 litri turbo cu patru cilindri. Totusi, se pare ca versiunea Ecoboost, care a echipat vehiculele Focus RS si Focus ST, a fost eliminata din mai multe tari europene, printre care Germania, Spania, Italia, Franta  si chiar Romania.

Imediat dupa ce Mustangul Ecoboost a disparut de pe site-urile oficiale, un reprezentant oficial al marcii a oferit un interviu publicatiei Autocar, declarand ca din cauza cererii reduse de piata, totalizand doar 15% din vanzarile companiei, gama actuala Mustang include doar versiunea V8 cu 5.0 litri, care se gaseste acum la un pret de circa 46.500 de euro in Romania. 

Totodata, versiunea actualizata Ford Mustang Mach 1 se intoarce pe piata automobilelor, putand fi achizitionata la un pret de cel putin 59.000 de euro. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>