Versiunea electrica Cupra Born va aparea pe piata auto in 2021

Cupra, marca sportiva de la SEAT, a lansat oficial primul sau vehicul pur electric numit Born. Producatorul isi propune dublarea vanzarilor din anul acesta, lansand noul model pe piata hatchback-urilor electrice, care este acaparata, in prezent, de Nissan Leaf, Kia e-Niro si noul Volkswagen ID.3. 

Conceptul el-Born este un prototip electric dezvoltat pe platforma MEB si lansat in 2019 a grupului Volkswagen, care are un motor electric cu cu 204 CP si cu o baterie de 64 kWh. 

Avand in vedere notorietatea marcii Cupra Born, se asteapta ca pretul vehiculului sa nu se abata de la strategia de pret a Volkswagen ID.3. Astfel, se estimeaza ca preturile vor fi comparabile cu generatia actuala Cupra Leon sau Mk8 Volkswagen Golf GTI, incepand de la aproximativ 34.000 de lire sterline. 

Cabina Cupra Born va avea un design modern, fiind echipata cu un sistem digital performant, un ecran flotant de 10 ini cu infotainment si comenzi tactile pentru sistemul de incalzire. Cumparatorii vor primi, de asemenea, o pereche de scaune tip cupa si un nou volan sport. 

Pe 22 februarie, Cupra a declarat ca celebreaza trei ani de la infiintarea brandului, anunt facut in timpul prezentarii noului model  Formentor VZ5. Cu o autonomie de  500 de kilometri, modelul electric va fi produs in Zwickau, Germania, in cea de-a doua jumatate a anului viitor.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>