Versiunea actualizata Ssangyong Rexton din 2021 primeste mai multa putere

Ssangyong a imbunatatit noul Rexton, introducand, pe langa o serie de modificari la nivel vizual, un motor mai puternic si noua cutie de viteze cu opt trepte marca Hyundai Transys, despre care producatorul pretinde ca reduce greutatea si vibratiile, imbunatatind in acelasi timp eficienta. 

SUV-ul robust coreean cu sapte locuri pastreaza motorul diesel de 2.2 litri, dar puterea sa maxima a fost ridicata de la 178 CP la 199 CP, realizand un sprint in 11,9 secunde. Totodata Ssangyong Rexton pastreaza si sistemul de tractiune integrala selectabil, care include modurile off-road. 

Vehiculul prezeinta o capacitate de remorcare de 3500 kg, iar pentru a imbunatati stabilitatea tractarii, versiunea actualizata primeste controlul electronic Trailer Sway. In plus, pe langa noul grup de propulsie, Rexton dezvaluie un nou design al capatului frontal, avand o noua grila si faruri LED. 

De asemenea, si partea din spate prezinta modificari, vehiculul fiind disponibil in doua obtiuni de finisare. Ventura inlocuieste ELX, in timp ce Ultimate, cu viteza superioara, adauga, printre altele, jante din aliaj de 18 inci, un ecran tactil de 9.0 inci si scaune incalzite.  

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>