Versiunea actualizată Alpine A110 Légende oferă 292 CP și un design personalizat

Producătorul francez a dezvăluit o versiune actualizată a modelului Légende GT care include o gamă de elemente de design noi și echipamente modernizate, printre care și motorul de 292 CP de la A110 S. 

Producția noului model va fi limitată la 300 de unități în toată Europa și poate fi comandat la prețul aproximativ de 71.000 de euro. Alpine renunță la motorizarea ediției de anul trecut și introduce pe noua versiune motorul turbo A110 S de 1.8 litri actualizat. Mașina realizează un sprint până la 100 kmh în doar 4,4 secunde și atinge viteza maximă de 249 kmh. Totodată, clienții vor beneficia de un sistem de evacuare sport și de o tehnologie de frânare de ultimă generație. 

Noul model este oferit în două combinații de design, astfel se poate opta pentru vopseaua de finisare Mercury Silver, combinată cu scaune din piele neagră și cusături gri  sau pentru vopseaua Abyss Blue care vine la pachet cu scaune din piele Amber Brown. Alte echipamente standard includ senzori de parcare față și spate, o cameră de marșarier și sistemul audio Focal. 

Toate modelele Légende GT de ultimă generație includ monograme și etriere de frână aurii, jante din aliaj de 18 inci și lumini LED pentru spate. La interiorul cabinei, se găsesc elementele din fibră de carbon, țesături de cupru și o plăcuță sub consola centrală cu specificația de model.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>