Varianta asiatica Skoda Kushaq va debuta pe 18 martie

Producatorul auto se afla intr-o continua expansiune datorita gamei sale variata de SUV-uri care, in scurt timp, va fi completata de noul model Kushaq. Versiune de productie a conceptului Vision IN din 2020 va fi pusa in vanzare exclusiv in India, avand o componenta de 95% realizata pe plan local. Luna trecuta, compania a lansat o serie de schite care previzualizeaza designul exterior al noului Kushaq. 

Odata cu lansarea vehiculului, producatorul ceh promite crearea unui spatiu mai generos si introducerea numeroaselor optiuni de depozitare din interiorul cabinei. Bazat pe versiunea MQB-A0-IN a kitului de instrumente transversale de la Volkswagen, special adaptat pentru India, masina se va pozitiona ca un crossover de dimensiuni medii, avand aproximativ aceleasi dimensiuni ca modelul european Kamiq. 

La fel ca in cazul modelului Kamiq, versiunea asiatica va dispune de doua optiuni TSI: motoare de 1.0 litri si de 1.5 litri cu trei, respectiv, patru cilindri. Puterea va fi transmisa de cutia manuala cu sase trepte, iar pentru varianta mai puternica, vehiculul dispune de o unitate cu dublu ambreiaj si sapte trepte. 

Debutul noului Kushaq va avea loc pe 18 martie, devenind al patrulea model regional Skoda dupa Kamiq GT si Kodiaq GT, modele vandute in China si Europa.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>