Un nou model Lexus NX va fi lansat pe 12 iunie

Lexus a lansat prima imagine oficială a noului crossover de lux. Teaser-ul nu oferă prea multe specificații, însă se poate observa în mod clar banda LED care unește stopurile din spate și care confirmă, totodată, că insigna Lexus va fi înlocuită cu numele mărcii. Mai mult decât atât, noul NX dezvăluie și spoilerul său elegant pentru acoperiș cu a treia lumină de frână integrată. 

Potrivit specialiștilor de la Motor1.com, în ceea ce privește designul exterior, noua generație nu se va abate prea mult de la modelul actual. Una dintre schimbările prevăzute sunt luminile de zi cu LED ce vor fi integrate în unitățile principale ale farurilor și nu în bara de protecție ca o extensie a grupurilor de iluminat, ceea ce face ca fascia frontală să capete un aspect mai simplificat. 

Deși producătorul nu a oferit detalii tehnice, cel mai probabil, noul NX va baza pe o versiune modificată a platformei TNGA-K de la Toyota, partajată cu actualul RAV4. Se așteaptă ca cei doi să împartă mai mult decât componentele de bază, inclusiv motorul cu patru cilindri de 2.5. Între timp, versiunile mai scumpe ar putea primi opțiunea unui motor V6 de 3.5 litri preluat de la modelul Camry ca sistem de propulsie opțional. 

Mai important decât atât, imaginea confirmă că vom putea vedea noul NX în versiune finală pe 12 iunie, odată cu debutul programat pentru anul acesta.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>