Ultimul exemplar Shelby Cobra 427 Super Snake va fi scos la licitatie in luna martie

Daca va pasioneaza masinile de colectie, trebuie sa stiti ca ultimul exemplar Shelby Cobra va fi scos la licitatie luna viitoare. Potrivit lui Barrett-Jackson, modelul CSX 3015 este singurul supravietuitor Cobra 427 Super Snake, asamblat de compania americana. Casa de licitatii intentioneaza sa vanda masina in cadrul evenimentului din Scottsdale, Arizona, din martie 2021. Oficial, acesta este singurul exemplar ramas, dupa ce CSX 3303, fratele sau, a deraiat de pe o stanca in Oceanul Pacific, aducandu-i moartea proprietarului sau. 

Exista numeroase motive care explica de ce oamenii considera ca modelul 427 Super Snake este Cobra suprema. Motorul V8 este foarte puternic pentru sasiu, fiind echipat nu cu unul, ci cu doua supraalimentatoare Paxton din specificatiile Super Snake. Puterea este transmisa catre rotile din spate printr-o transmisie automata cu trei trepte. 

Acesta versiune Cobra a fost creata initial ca un model de competitie 427, fiind unul unul dintre cele 23 construite in 1965, inainte de a fi transformat intr-un Super Snake, doi ani mai tarziu. In prezent, vehiculul se afla intr-o stare foarte buna, avand motorul, panourile caroseriei, etrierele de frana, partea din spate si sistemul de evacuare originale, nefiind afectate de trecerea timpului. 

Exemplarul a mai fost scos la licitatie in 2015 pentru suma de 5,1 milioane de dolari, iar inainte de aceasta, in 2007, pentru 5,5 milioane de dolari. Deci, oricine vrea sa puna mana pe editia limitata Shelby Cobra 427 Super Snake trebuie sa se astepte la un pret de colectie. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>