UE introduce etichete unice pe masini electrice si pe statii de incarcare pentru o utilizare mai facila

Incepand cu data de 20 martie, Uniunea Europeana va introduce etichete unice pentru masinile electrice si statiile de incarcare. Vehiculele care inregistreaza zero emisii sunt tot mai prezente, iar parcarile sunt nevoite sa adopte statii de incarcare cu mai multe optiuni pentru o utilizare mai facila. 

Noile reglemetari introduse de UE vor veni in ajutorul soferilor, astfel ca vor identifica cu o mai mare usurinta priza potrivita pentru masina lor electrica. Aceasta solutie se aplica deja in segmentul electrocasnicelor, care la momentul livrarii, acestea sunt insotite de o eticheta inscriptionata, oferind utilizatorului detalii despre clasa de eficienta si alte informatii necesare. 

La nivel european, etichetele vor prezenta o corespondenta pe statia de incarcare, in forma de hexagon, si vor fi aplicate pe toate vehiculele electrice inmatriculate, inclusiv cele pe doua roti. Vehiculele vor avea inscriptiile de culoare alba sau argintie pe fundal negru, iar cele de pe statiile de incarcare vor fi negre pe fundal deschis. 

Vehiculele si statiile de incarcare inscriptionate cu litera B vor folosi incarcarea AC cu tensiunea de 250 V, iar pentru cea maxima de 480 V, se va folosi inscriptia cu litera C. Statiile pentru curent alternativ vor fi de trei feluri: tip 2, tip 3-A și tip 3-C, cu literele C, D si E.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>