Trei modele Aston Martin DBX plug-in vor fi lansate in perioada urmatoare

Versiunea DBX este primul SUV de productie marca Aston Martin din istorie, comercializat acum in Statele Unite. Tobias Moers, directorul executiv, a declarat ca la sfarsitul lui 2021 producatorul de automobile va lansa prima dintre cele trei versiuni Aston Martin DBX. 

In prezent, primul DBX hibrid plug-in se afla inca in procesul de dezvoltare si nu va sosi mai devreme de 2024, desi la momentul lansarii, ar putea fi unul dintre cele mai puternice modele de SUV la nivel global, oferind performante ample. 

Presa britanica anunta ca modelul DBX PHEV ar putea folosi o versiune a noului grup de propulsie electrificat de la Mercedes-AMG, care va fi utilizat pe noile modele cu badge 63e si 73e. Sistemul combina un motor V8 de 4.0 litri si unul electric, care dezvolta o putere de circa 700 CP, dar care ar putea ajunge la aproximativ 800 CP, daca acesta va fi actualizat. 

Celelalte doua versiuni DBX vor fi dodate cu un motor hibrid V6 si cu un V12 pur, neavand suport electric. Conform unui raport de acum doi ani, modelul din urma ar putea deveni al treilea SUV cu 12 cilindri pe piata auto, dupa Rolls-Royce Cullinan si Bentley Bentayga W12. 

Directorul executiv a mai adaugat ca supercarul Valhalla este se pregateste pentru o lansare in doua jumatate a lui 2023, primind o noua configuratie a grupului de propulsie. Clientii pot sa se astepte la o vrsiune actualizata a studiului in urmatoarele luni. Compania a primit deja comenzi pentru modelul Valhalla, insa nu a declarat cate exemplare au trecut deja in posesia clientilor. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>