Toyota Yaris Cross Adventure debuteaza cu un design mai robust

Toyota Yaris Cross si-a facut prima aparitie oficiala in urma cu doi ani si a primit o actualizare la nivel vizual de tip Gazoo Racing. Chiar daca nu va exista o versiune adecvata de performanta, producatorul tocmai a adaugat o noua optiune in gama. 

Sufixul Adventure corespunde noului nivel de decupare al crossover-ului, care are un caracter robust, destul de diferit in comparatie cu clasa Elegant, prezentata la debutul modelului anul trecut. Este de mentionat ca noua garnitura a fost conceputa pentru drumurile externe. 

La nivel vizual, Yaris Adventure se distinge prin noul difuzor frontal si prin placa de protectie a barei din spate. De asemenea, vehiculul vine cu sine de acoperis argintii si cu jante din aliaj de 18 inci, specifice modelului, cu finisaj de un gri inchis, iar prin instalarea elementelor suplimentare de culoare neagra pian si introducerea scaunelor speciale, Toyota ofera clientilor sai o atmosfera de tip off-road. 

In plus, pe langa noile optiuni ale modelului Yaris Cross Adventure, producatorul auto va scoate la vanzare si modelul limitat Premiere Edition, care va fi disponibil in primele 12 luni de productie a vehiculului cu o serie de imbunatatiri, inclusiv tapitarea exclusiva a scaunelor din piele, jante din aliaj prelucrate de 18 inci, capacul portbagajului electric cu senzor, afisajul frontal si finisajul dublu.

Toyota va incepe sa accepte precomenzi pentru noul Yaris Cross in toate versiunile sale din a doua jumatate a anului, estimandu-se ca vanzarile vor incepe in septembrie. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>