Toyota Supra primește o versiune cu transmisie manuală 

Producătorul asiatic a anunțat planuri de a oferi un manual cu șase trepte modelului japonez. Pe 28 aprilie, Toyota Supra ar putea primi mult-așteptata transmisie manuală, versiune care ar urma să fie disponibilă inițial numai pe piața locală. Sursele spun că noul model va intra în producție la începutul verii, însă transmisia manuală cu șase rapoarte va fi oferită doar versiunilor dotate cu nivelul de echipare RZ. 

În urmă cu trei ani, Toyota Supra a revenit pentru a cincea generație și pare să aibă multe componente în comun cu actualul BMW Z4. Ambele versiuni sunt construite la aceeași fabrică Magna Steyr din Austria. Spre consternarea pasionaților, actuala Toyota Supra nu este disponibilă cu transmisie manuală, lucru ce s-ar putea schimba, însă, dacă dăm crezare celor mai recente zvonuri venite din Japonia. Potrivit surselor, se așteaptă ca producătorul să ofere un răspuns cert până la sfârșitul lunii aprilie. 

Pe lângă transmisia manuală cu șase rapoarte, nivelul superior de echipare primește un nou set de roți care, spre deosebire de cel actual, este cu mult mai ușor. Există, de asemenea, promisiuni legate de o îmbunătățire a direcției, însă detalii complete despre noile performanțe vom afla la sfârșitul lunii viitoare. Modelul va fi oferit alături de motorizarea de 3.0 litri și 387 CP.

Se pare că revenirea transmisiei manuale va fi sărbătorită cu o nouă ediție Matte White Edition. Limitat la 50 de unități, modelul va prezenta un exterior alb mat și o cabină maro, cu un încărcător wireless pentru smartphone, precum și o insignă specială pe bord. Ediția Matte White se va baza pe finisajul RZ și, potrivit surselor neoficiale, va avea un preț de circa 4.385 EUR.

Sursă: carscoops.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>