Toyota Supra A91-CF Edition vine cu elemente din fibră de carbon

Suntem deja la jumătatea anului, iar noile generațiile pregătite pentru lansarea din 2022 își pregătesc debutul. Alături de alți producători, Toyota lansează noi anunțuri pentru iubitorii de performanță. Se pare că marca japoneză a oferit o serie de specificații în ceea ce privește noul Toyota 86, însă se așteaptă mai multe detalii despre fratele său mai mare, Toyota Supra 2022. 

Noua ediție Supra A91-CF se pregătește să ia cu asalt concurența pentru anul 2022, adăugând un nou separator frontal din fibră de carbon, aripi mai mari, basculante laterale și un spoiler din fibră de carbon. Toyota îmbunătățește, de asemenea, performanța și stabilitatea pe șosea prin noul design îmbogățit cu elemente aerodinamice suplimentare. Mai mult decât atât, clienții se pot bucura de jantele unice de 19 inci vopsite în negru mat. 

Interiorul exclusiv în două tonuri de negru și roșu este disponibil pe toate edițiile A91-CF, iar opțiunile de vopsea exterioară includ nuanțele Phantom, Zero White și Nitro Yellow. Toyota spune că va produce doar 600 din aceste ediții speciale Supra și, deși prețurile nu sunt încă disponibile, se știe că vor ajunge la dealeri în această toamnă în Statele Unite. 

Pentru cei care nu vor reuși să pună mâna pe un model CF-Edition, producătorul japonez spune că toate modelele Supra 3.0 primesc scaune încălzite ca echipament standard. Roșu este, de asemenea, o nouă opțiune interioară pe 3.0, iar Supra echipată cu configurație audio premium va avea funcționalitate Apple CarPlay pe ecran complet.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>