Toyota Prius Nightshade debutează ca un aspect ultra-întunecat

Ediția specială Toyota Prius Nightshade din 2022 va fi acoperită integral în nuanța Midnight Black Metallic, iar pentru cei care nu îmbrățișează aspectul ultra-întunecat, producătorul pune la dispoziția acestora alte două nuanțe: Super White și Silver Metallic. Toyota nu a dezvăluit încă prețul noului Prius Nightshade, însă ediția specială include accente negre pentru a scoate în evidență farurile, capacele oglinzilor și mânerele ușilor. 

De asemenea, cumpărătorii pot alege între versiunea cu tracțiune față și cea cu tracțiunea integrală. Modelele cu tracțiune față primesc roți de 17 inci, cu cinci spițe, iar versiunea cu tracțiune integrală vine cu roți de 15 inci, însă ambele modele prezintă un finisaj închis și accente negre contrastante. Designul interior vine cu o consolă centrală neagră lucioasă, un volan încălzit și un scaun reglabil în șase direcții, în timp ce versiunea cu tracțiune față vine cu mai multe opțiuni: atât șoferul, cât și pasagerii vor beneficia de un scaun încălzit, reglabil electric.

Ediția specială este oferită cu un ecran de infotainment de 7.0 inci, iar sistemul acceptă Android Auto, Apple CarPlay și Amazon Alexa. Este livrat cu un stereo JBL cu șase difuzoare și conectivitate smart wireless Qi. Mai multe decât atât, modelul primește tehnologia Safety Sense 2.0 care include sistemul precoliziune cu detectare a bicicliștilor și pietonilor pe lumină slabă, control adaptiv al vitezei de croazieră, alertă de ieșire a benzii de circulație, fascicule de drum automate, asistență la semnalizarea rutieră, monitorizare a punctului mort, alertă de trafic transversal din spate și asistență la parcare.

Potrivit unui articol publicat de Motor1.com, vehiculul cu tracțiune față este alimentat de un motor cu patru cilindri 1.8 litri cu asistență hibridă, având o putere combinată de 121 cai putere, în timp ce modelul cu tracțiune integrală primește un motor electric în spate care produce în plus cei 7 CP ți un cuplu de 56 Nm. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>