Toyota Mirai vine cu o reducere de pana la 20.000 de dolari

Pretul noului model de la Toyota este cu aproximativ 9.000 de dolari mai mic decat al generatiei anteriore. Cu toate acestea, producatorul auto a anuntat un stimulent destul de generos pentru potentialii cumparatori, astfel ca Toyota Mirai vine cu o reducere de pana la  20.000 de dolari, desi oferta prezinta unele restrictii. 

Potrivit publicatiei CarsDirect, citata de Motor1.com, aceasta a obtinut cel mai recent buletin de stimulare al dealerilor Toyota, in care apare si reducerea noii versiuni pentru clientii care achizitioneaza vehiculul, folosind finantare promotionala prin Toyota Financial Services. De asemenea, publicatia a raportat ca modelul a extins finantarea cu dobanda zero pentru 72 de luni. Este de retinut faptul ca Toyota Mirai este disponibila doar pe piata din California. 

Mai mult decat atat, vehiculele pure din California primesc o reducere de inca 4.500 de dolari din pretul recomandat al masinii, ajungand la suma la 25.900 dolari care reprezinta aproximativ 50% din pretul initial. Pentru a face o comparatie, CarsDirect accentueaza faptul ca cel mai ieftin Toyota Prius pentru 2021 are un pret de pornire de 25.520 de dolari. 

Ofertele promotionale pentru modeleleToyota, inclusiv stimulentele Mirai, se vor incheiea la finalul lunii martie. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>