Toyota Land Cruiser primeste frigider pentru a ajuta la transportul vaccinurilor

Pentru a ajuta la distribuirea vaccinului impotriva COVID-19, producatorul auto lanseaza noul Land Cruiser 78 cu capacitati frigorifice. Toyota a lucrat in parteneriat cu Toyota Tsusho Corporation si B Medical Systems la SUV-ul unic, oferit de producator. 

Este o versiune comerciala a modelului Land Cruiser 70, iar sistemul de refrigerare il va ajuta sa livreze vaccinuri in anumite zone ale lumii. Vehiculul a obtinut, de asemenea, o precalificare pentru standardele de performanta, calitate si siguranta ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Aceasta valoare de referinta permite guvernelor si organizatiilor sa identifice rapid produsele medicale de calitate, lucru deosebit de important in tarile aflate in cus de dezvoltare care nu ai propriile standarde. 

Potrivit Motor1.com, noul Land Cruiser vine echipat cu frigiderul pentru vaccin CF850 al B Medical Systems, care poate gazdui 400 de pachete de vaccin in capacitatea sa de stocare de 396 litri. In plus, frigiderul vine cu o sursa de baterie independenta, care permite o functionare electrica de pana la 16 ore. 

Producatorul auto remarca faptul ca aproximativ 20% din vaccinurile furnizate tarilor in curs de dezvoltare sunt eliminate din cauza lipsei unei refrigerari adecvate. Chiar daca vor trece luni pana cand o parte considerabila din populatie va primi vaccinul impotriva coronavirusului, vehicule precum utilul Land Cruiser 78 de la Toyota ar trebu vor ajuta la accelerarea procesului. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>