Toyota Land Cruiser 2022 GR Sport ar putea debuta la sfârșitul acestei luni

Designul final al noului model Toyota Land Cruiser 300 Series 2022 a fost dezvăluit inițial printr-o serie de schițe tehnice distribuite pe Kurdistan Automotive Blog, însă detaliile lansate recent reconfirmă faptul că o versiune GR Sport este planificat pentru debutul oficial care, potrivit surselor, se pare că va avea loc mai devreme, la sfârșitul acestei luni.

Se așteaptă ca noua generație Land Cruiser să aibă debutul oficial pe 31 mai sau cel târziu pe 1 iunie. Între timp, specialiștii de la Kirk Kreifels, un canal de YouTube cunoscut pentru domeniul auto, dezbat toate specificațiile vehiculate și publicate despre noul Land Cruiser până acum, de la  nivelurile de asamblare disponibile, la tipul de suspensii utilizate.

Se pare că versiunea GR Sport vine disponibilă atât cu motoare pe benzină, cât și pe motorina, oferind o tehnologie electronică unică a sistemului de suspensie dinamică cinetică (KDSS) cu blocări diferențiale față și spate. 

Totodată, potrivit specialiștilor de la Motor1.com, versiunea ZX va fi cea mai luxoasă dintre toate, datorită accentelor cromate și jantelor de 20 inci, alături de o combinație între tapițerie din lemn și piele. Se pare că numai modelul de top va beneficia de un sistem de infotainment cu ecrane tactile duale de 11,6 inci, poziționate pe scaunele din spate. 

Producătorul japonez va oferi Land Cruiser ZX și GR-S cu un sistem 3D Multi-Terrain, iar printre alte specificații dezvăluite, ambele garnituri vin, de asemenea, cu un sistem de curățare pentru camera retrovizoare, climatizare în patru zone și un afișaj head-up pentru nivelurile de echipare superioare. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>