Toyota Hilux GR Sport primește o revizuire de stil inspirată de Dakar

Producătorul japonez a dezvăluit noua generație Hilux GR Sport, care dezvăluie un nou nivel de echipare „emblematică”, după cum îl numesc specialiștii de la Autocar, pentru pick-up-ul popular care a fost inspirat de succesul companiei în Raliul Dakar. 

Revizuirea exterioară de stil și îmbunătățirile interioare cu tematică GR ajută noul model să iasă în evidență față de generația actuală. Producătorul a anunțat, de asemenea, un sistem de suspensie ajustat care promite o manevrabilitate îmbunătățită față de modelul standard. Noile amortizoare monotub oferă o amortizare mai rapidă și o dispersie îmbunătățită a căldurii. Compania susține, de asemenea, că noii clienți vor beneficia de un confort de rulare îmbunătățit pe noul GR Sport, comparativ cu Toyota Hilux standard. Mai mult, noua generație se deplasează pe jante din aliaj de 17 inci, finisate în negru, cu oglinzi exterioare și trepte laterale. 

În ceea ce privește specificațiile interioare, scaunele sport marca GR, covorașele și butonul de pornire ajută la diferențierea modelului de alte ornamente Hilux. Pedalele din aluminiu și semnalizarea montată pe volan sunt, de asemenea, incluse în versiunea standard. Modelele din gama Toyota Hilux GR Sport vor fi propulsate exclusiv de motorul diesel de 2.8 litri, cu patru cilindri, care produce nu mai puțin de 201 CP și 369 lb ft. GR Sport primește o cutie de viteze automată cu șase trepte, distribuind puterea către ambele osii. Toyota a anunțat, de asemenea, că noul model poate tracta remorci cu frânare de până la 3,5 tone. 

„Toyota Hilux are o reputație legendară atunci când vine vorba de fiabilitate și duritate. Acest nou model, care a fost inspirat de mașinile noastre emblematice de curse Dakar, aduce noi niveluri de experiență de condus atât pe șosea, cât în modul off-road” a spus pilotul Toyota Gazoo Racing, Nasser Al-Attiyah. În Marea Britanie, modelul poate fi achiziționat începând de la 37.551 lire sterline fără TVA.

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>