Toyota Aygo X 2022 va fi noua mașina urbană proiectată și construită pentru Europa

Noul model din segmentul A al producătorului japonez va fi denumit Toyota Aygo X, compania susținând că va lua forma unui crossover urban compact, unic pe piața sa. Înlocuind mașina de oraș Aygo, noua generație va fi dezvăluită în cursul lunii noiembrie. 

Aygo este una dintre puținele mașini de masă care urmează să apară în următoarele luni și care nu vor adopta tehnologii de electrificare. Toyota a confirmat că va folosi o variantă a platformei GA-B de pe Yaris, dar spre deosebire de acest model, Aygo va fi disponibil într-o versiune hibridă, pentru a menține costurile de fabricație mai scăzute. Modelul a fost gândit special pentru europeni și va fi produs pe continent, mai exact, în Cehia, la uzina Toyota din Kolin, preluând controlul instalației de la grupul PSA. 

Compania spune că vrea să aducă noua generație în linie cu alte modele în stil SUV, la fel ca Toyota Yaris Cross. Imaginile surprinse anterior oferă o idee clară despre designul îmbunătățit, care include consoluri subțiri, lumini spate verticale, roți împinse către extremitățile caroseriei și un panoul deschis, arătând că acoperișul opțional din pânză revine pe mașina de a treia generație.

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>