Toyota Aygo X 2022 poate fi achiziționată la prețul de 17.000 EURO

Producătorul japonez a dezvăluit lista de prețuri și nivelurile de specificații pentru noul Aygo X, pregătit pentru livrări începând din mai 2022. SUV-ul robust, va avea un preț de de pornire de 17.000 de euro, clienții putând opta pentru una dintre cele patru specificații: Pure, Edge, Exclusive și Limited Edition. 

Modelele Pure entry-level vin echipate cu jante din aliaj de 17 inci, un sistem cu ecran tactil care măsoară o diagonală de 7 inci, Apple CarPlay și Android Auto, o cameră de marșarier și aer condiționat, toate incluse în versiunea standard. Modelul Aygo X de bază primește, de asemenea, sistemul de asistență pre-coliziune și control adaptiv al vitezei de croazieră. 

Clienții care se orientează către următorul nivel de specificație, primesc roți cu jante de 18 inci, vopsea metalizată bi-ton, un ecran tactil mai mare de 8 inci, un sistem de aer condiționat automat și sticlă fumurie. Echipamentul standard de echipare pentru nivelul Edge include scaune din piele sintetică, un ecran tactil de înaltă definiție de 9,0 inchi cu navigație prin satelit și conectivitate la telefon fără fir, acces fără cheie și senzori de parcare cu frânare automată în schimbul sumei de 19.000 de euro. 

Modelele exclusive pot fi achiziționate de la 20.000 de euro, iar echipamentul standard include scaune din piele sintetică, un ecran tactil de înaltă definiție care măsoară 9 inci, un sistem de navigație prin satelit și conectivitate wireless, acces fără cheie și senzori de parcare cu frânare automată. 

Toate versiunile Aygo X dispun de un motor pe benzină de 1.0 litri, cu trei cilindri, care produce o putere de 71 CP și 69 lb ft, alături de o transmisie manuală cu cinci trepte sau de o automată CVT. Producătorul auto a deschis linia de comenzi, astfel că cei dornici își pot rezerva online modelul Aygo X în nivelul de echipare pe care îl doresc. 

Sursă: autocar.co.uk 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>