Toyota Arctic Trucks Hilux AT35 este pregatita sa strabata Artica

Camioneta Toyota Tacoma de dimensiuni medii este de departe cel mai bine vanduta camioneta din America, avand o reputatia de fiabilitate robusta, cu mult peste celelalte modelele Hilux care, se pare, au ramas in urma. 

Hilux este este cunoscut la nivel mondial pentru constructia sa aproape indestructibila, reputatie creata in urma a 30 de ani ai activitatate din cadrul companiei Arctic Trucks, recunoscuta pentru fabricarea platformelor de explorare arctice din Hiluxes, inclusiv celebrul model britanic Top Gear, care a ajuns la Polul Nord. 

Pentru a crea un Hilux AT35, compania Arctic Trucks incepe cu structura modelde baza Toyota Hilux, denumit si „Invincible X Double Cab”, ca mai apoi, produsul sa fie modernizat si adaptat special pentru drumurile inzapezite. Camioneta are in componenta sa un lift de suspensie cu arcuri noi si amortizoare Bilstein, care ridica vehicului cu 2,5 inchi, jante Arctic Trucks de 17 inci si o sina larga pentru fata si spate. De asemenea, camioneta dispune de semnalizarile pentru protectie, un compresor trepte laterale si diferentiale in fata si readaptate in spate. Camionul este echipat cu o bara de lumina frontala Vision X si un sistem de umflare si dezumflare a anvelopelor de la bord.  

Conform rapoartelor Arctic Trucks, camioneta este evaluata sa tracteze si sa traga aceeasi cantitate ca modelul Invincible X, avand incorporate motorul turbo-diesel care atinge 201 CP si  un report automat de sase trepte. Reprezentantii companiei incurajeaza clientii sa faca un text, astfel incat sa se convinga de forta si indistructibilitatea modelului, iar cel mai bun exercitiu pentru a-l testa consta intr-un test drive in tinuturile inghetate. 

Pretul unui astfel de exemplar nu depaseste 26.000 de dolari, fara TVA, o suma moderata in opinia reprezentantilor, in conditiile in care versiunea Hilux Invincible X se vinde la un pret asemanator. 

Compania americana a fost infiintata in Islanda, in 1990 si este specializata in reproiectarea si conversia vehiculelor cu tractiune integrala pentru conditii extreme. Camionetele Arctic au fost testate pe drumurile inghetate catre Polul Nord si Antarctica, acolo unde exista deja vehicule din aceeasi gama care servesc drept sprijin pentru oamenii de stiinta. Totodata, modelele Arctic Trucks si-au dovedit iscusinta, obtinand recordul pentru cea mai rapida cursa inspre Polul Sos, acum mai bine de un deceniu. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>