Toyota anunță restricții de vânzare pentru modelul Land Cruiser 2022

În urma rapoartelor de săptămâna trecută despre proprietarii noului model Land Cruiser cărora li s-au interzis să revândă vehiculul din motive de securitate, producătorul japonez a emis o declarație oficială ca răspuns la o anchetă realizată de Mag-X. Revista locală spune că precomenzile pentru SUV-ul de dimensiuni mari au fost suspendate temporar, iar noii proprietari trebuie să semneze angajamentul de a nu vinde vehiculul pe piețele de export, informează Motor1.com. 

„Toyota Motor Corporation va continua să livreze produse bune prin distribuitorii săi din întreaga lume, respectând în același timp legile și reglementările din fiecare țară și vă cerem înțelegere în această privință”, se arată în declarație. Pe piața internă, LC300 a înregistrat peste 22.000 de precomenzi de la începutul lunii, imediat după ce producătorul a deschis lista de comenzi. 

În știrile conexe, Toyota va opri producția noului Land Cruiser începând cu 5 și 6 august din cauza lipsei de piese rezultată pe fondul răspândirii pandemiei în sud-estul Asiei. În aceste două zile, producția vechii serii Land Cruiser 70, care a fost lansată inițial în 1984, va fi, de asemenea, întreruptă, la fel și modelul Lexus LX.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>