Toyota a înregistrat o cerere crescută pentru noul Land Cruiser 2022

Producătorul japonez a dezvăluit noul Land Cruiser în urmă cu câteva luni, însă cererea ridicată de piață îl va menține ocupat pentru următoarele 12 luni. Revista japoneză Car Watch relatează că plasarea unei comenzi în această perioadă va necesita cel puțin un an de așteptare pentru livrarea comenzii.

Cererea puternică a clienților este una impresionantă, având în vedere că noul SUV de dimensiuni mari nu a fost introdus încă pe toate piețele. Se pare că mulți dintre clienții companiei așteptau ca Toyota să înlocuiască în cele din urmă modelul LC200, existent pe piață încă din 2007. 

Producătorul a anunțat recent că producția noului Land Cruiser de la fabrica Yoshiwara din Japonia va fi oprită azi și mâine, din cauza lipsei de piese cauzată pe fondul răspândirea infecției cu coronavirus în sud-estul Asiei. Potrivit surselor, lipsa de cipuri afectează și producția modelului Lexus bazat pe LC200, precum și a versiunii LC70, care, în ciuda vechimii sale venerabile, va rămâne în producție pentru o perioadă nedeterminată. 

Mai mult, Toyota tocmai a lansat o ediție specială a SUV-ului în vârstă de 37 de ani pentru a marca cea de-a 70-a aniversare a plăcuței de identificare. Modelul este disponibil în Australia, acolo unde Land Cruiser LC70 va primi o actualizare în 2022, aducând siguranță îmbunătățită și chiar mai multe capacități de transport. 

Sursă foto: carscoops.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>