Toate modelele din gama Lamborghini vor avea versiuni hibride până în 2024

În contextul noilor reglementări de poluare intrate în vigoare la începutul lui 2021,  Lamborghini are în plan reducerea emisiilor de CO2 la jumătate până la începutul lui 2025, oferind versiuni hibride celor trei modele care se află în prezent pe piață: Huracan, Aventador și SUV-ul Urus. Pentru a-și îndeplini obiectivele, compania va dezvălui prima serie de producție hibridă care va cuprinde 19 modele roadster și 63 mașini în stil coupe. 

Producătorul de lux anunță o investiție de peste 1,5 miliarde de euro în următorii patru ani pentru electrificarea portofoliului său de mașini. Se pare că o parte semnificativă dintre fondurile alocate vor fi utilizate în dezvoltarea tehnologiilor din fibră de carbon. Potrivit specialiștilor de la Motor1.com, până la sfârșitul anului 2024, toate cele trei modele vor beneficia de asistență electrică. 

În cea de-a doua jumătate a deceniului, producătorul italian își va extinde gama de produse cu un al patrulea model, mașină care va elimina complet motorul cu ardere internă. În acest context, Lamborghini a confirmat oficial lansarea unui vehicul pur electric până în 2025. Printre puținele specificațiile oferite, viitoarea generație va fi o mașină sport în două portiere sau o versiune asemănătoare sub formă de SUV.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>