Tiguan se bucura de motorul GTI al fratelui mai mic

Volkswagen Tiguan introduce doua noi optiuni de motor pe benzina cu tractiune integrala. Motorul de 2.0 litri cu patru cilindri turbo este acum disponibil in varianta cu 187 CP, sau in varianta de 242 CP disponibil pe modelul Golf GTI. Aceeasi optiune a fost lansata luna trecuta si pentru modelul Tarraco, fratele din gama Seat al lui Tiguan.

Versiunea mai puternica face un sprint pana la 100 kmh in doar 6 secunde si atinge o viteza maxima de 228 kmh. Optiunea cu 187 CP face un sprint in 7,4 secunde si este disponibila cu nivelurile Elegance si R-Line, la pretul de la 36.140 de , pe cand versiunea mai puternica este exclusiva pentru echiparea R-Line la pretul de 39.560 de lire sterline. 

Aceasta din urma este cea mai rapida si mai puternica versiune a Tiguanului, ce va fi pusa la vanzare in lunile urmatoare. Echipat cu un nou sistem de tractiune integrala 4Motion, noul Tiguan R va avea un pret de aproximativ 44.000 de lire sterline si va rivaliza cu modelul X2 M35i de la BMW si cu Audi SQ2. 

Hannah Doherty, managerul de productie Tiguan de la Volkswagen, a declarat ca unul dintre „ingredientele” cheie pentru orice SUV este capacitatea acestuia de a se aventura off-road si de a oferi suficient spatiu pentru cinci persoane si bagajele lor, iar cu acest duo puternic de motoare pe benzina, Tiguan este mai capabil ca niciodata sa ofere spatiu, putere, calitate, flexibilitate.  

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>