Tesla nu va lansa Cybertruck în 2021 așa cum se anunțase

Deși lansarea mult așteptatului Cybertruck a fost anunțată cu mare fast pentru acest an, se pare că Tesla dorește amânarea lansării până in 2022. Producătorul american s-a bucurat de mult succes în prima parte a anului producția sa atingând puțin peste 200.000 de unități si aproape tot atâtea livrate doar în intervalul aprilie – iunie, ceea ce a depășit recordul stabilit chiar în trimestrul anterior, ianuarie – martie.


În schimb, nu s-a atins încă potențialul de producție, fapt cauzat de întârzierile construirii uzinei din Germania, iar Cybertruck care era programat să iasă pe piață la finalul anului va fi produs în masă în 2022. Americanii lucrează în acest moment la ingineria de bază a arhitecturii acestei mașini, iar la fazele de testare beta se va ajunge spre final de 2021. Astfel, nimeni nu se așteaptă ca Cybertruck să poată ajunge pe străzi în acest an, lucru confirmat chiar de pagina de comandă a Tesla.


Prima camioneta electrică a celor de la Tesla este așteptată de iubitorii de autoturisme electrice, însă aceștia vor fi nevoiți să mai aștepte încă câteva luni, iar zvonurile indică o lansare în masă la mijlocul lui 2022.

Sursă foto: nwradu.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>