Tesla Model S stabilește un nou record de viteză

La mijlocul lunii trecute, a apărut un raport care susținea că Tesla Model S Plaid a stabilit un nou record pentru cea mai rapidă cursă de un kilometru într-o mașină de producție, relatează Motor1.com. Sedanul ar fi încheiat cursa în 9,23 secunde, atingând viteza de 244,88 kilometri pe oră pe drumurile din Autoclub Famoso Raceway din Bakersfield, California. Comediantul Jay Leno a confirmat public săptămâna aceasta, într-un podcast, performanțele înregistrate de modelul american.

Mai multe informații tehnice despre capacitatea de performanță a mașinii vor fi dezvăluite pe 10 iunie, odată cu onorarea comenzilor, programate inițial să înceapă mai devreme zilele acestea, însă producătorul american a anunțat că are nevoie de o săptămâna suplimentară pentru a face unele modificări finale, deși acestea nu au fost menționate. 

Noul record de viteză vine la câteva săptămâni după ce un videoclip pretindea că arată modelul Plaid + stabilind un nou record de tur la WeatherTech Laguna Seca Raceway. Se pare că Tesla pune în mișcare noul model S înainte de a ajunge la clienți. Compania susține că Plaid va atinge va atinge o viteză maximă de 322 km / h. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>