Tesla deschide in Bucuresti cel mai mare showroom din Europa de Est

Primul showroom Tesla din Romania urmeaza sa fie deschis publicului larg astazi, pe 22 februarie, iar din luna martie, modelul Tesla Y va fi disponibil si in Romania, conform unui comunicat de presa al Teslounge Bucharest. De asemenea, compania va pune la dispozitia clientilor servicii complete de finantare, suport financiar si de leasing, anuntand ca in 2021 are in plan finantarea a peste 300 de vehicule in Romania. 

Peste 50 de vehicule dintre cele 2.800 inregistrate anul trecut in Romania au fost marca Tesla. Producatorul auto vine in sprijinul clientilor si le acorda acestora prime de casare pentru masinile cu emisii de gaze reduse, Teslounge Rent & Lease fiind singura companie validata care face parte din programul RABLA PLUS. 

Astfel, in cazul masinilor electrice, statul roman ofera ecotichete in valoare de 45.000 de lei, iar acumulate cu prima de casare si bonurile aferente, clientii pot beneficia de un ajutor de pana la 55.000 de lei. De asemenea, clientii beneficiaza de ajutorul Tesla pentru a-si trimite masinile in Austria, singurul service autorizat Tesla din Uniunea Europeana. 

Pe viitor, compania a anuntat ca va instala patru superchargere in orasele Bucuresti, Pitesti, Timisoara si Sibiu. Modelul 3 este primul vehicul electric care a depasit intr-un an borna de 100.000 de exemplare.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>