Tesla a anuntat cea mai rapida masina de serie din lume

La sfarsitul unuia dintre evenimentele Tesla, Elon Musk a facut promisiuni legate de un nou model mai ieftin, dar care sa fie in acelasi timp, cel mai rapid vehicul de serie din lume.

Tesla S „Plaid Mode”,  versiune ultra-performanta pentru cel mai cunoscut model al companiei, va fi echipata cu trei motoare electrice, care vor produce 1.100 de CP. Astfel, putere ii va permite modelului sa fac un sprit de 100 kmh in doar 2 secunde, atingand viteza maxima de 320 kmh. 

Totodata, se anunta o alta evolutie care urmeaza sa aiba loc in ceea ce priveste autonomia noului model Tesla Model S Plaid, estimandu-se ca va putea rula 840 de kilometri cu o cu o singura incarcare completa a bateriilor. Noul vehicul a fost pus in vanzari si se poate comanda la un pret de circa 120.000 de dolari. De mentionat este ca doritorii vor intra in posesia exemplarelor abia la finalul lui 2021. 

Tot in cadrul aceluiasi eveniment, Tesla a mai adugat ca si-ar dori ca productia companiei sa bifeze 20 de milioane de unitati pe an, un numar care depaseste totalul vehiculelor de pasageri puse in vanzare anul trecut in Statele Unite. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>