Telekom instaleaza statii de incarcare pentru masinile electrice din Romania

Telekom este primul brand de telecomunicatii care a demarat un proces de instalarea a statiilor de incarcare pentru masinile electrice in mai multe orase din Romania. Conform declaratiilor, 15 astfel de statii cu incarcare electrica vor fi inaugurate in Galati, orasul debut unde se va desfasura cel mai aplu proces demarat de companie. 

Conform unui comunicat de presa Telekom, primaria din Glati a decis ca cele 15 statii de incarcare rapida a masinilor electrice sa dispuna de 50kW in curent continuu si 22 kW in curent alternativ.

Proiectul demarat de compania Telekom a fost castigat in urma unei licitatii publice, organizate in cadrul Primariei Municipiului Galati. Potrivit contractului in valoare de 2,18 milioane lei plus TVA, proiectul va fi implementat in 7 luni, dintre care o luna este destinata priectarii, iar celelelate 6 executiei. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>