SUV-urile pur electrice Audi Q4 e-tron si Q4 e-tron Sportback vin cu noi specificatii

Producatorul de automobile a dezvaluit primele detalii oficiale despre noile SUV-uri compacte cu emisii zero ale companiei germane, Q4 e-tron și Q4 Sportback e-tron. 

Spre deosebire de modelul Q4 Sportback e-tron cu plafon plonjat, la nivel vizual, Q4 e-tron propune un design minimalist care prezinta o grila fontala Singleframe cu emblema e-tron incorporata. Atat Q4 Sportback e-tron, cat si Q4 e-tron impresioneaza cu noile dimensiuni, relativ mai spatioase, dar si cu un interior optimizat in ceea ce priveste modul de operare, afisare si sistemele de asistenta. Cu siguranta, cea mai importanta noutate este Head-Up Display-ul cu realitate augmentata.

Ambele modele au un ampatament care masoara 2.76 metri, au o  lungime de  4.59 metri si 1.86 metri latime, deplansdu-se pe aceeasi arhitectura MEB a Grupului Volkswagen. Gama cuprinde cele trei versiuni de echipare pentru exterior: Basic, Advanced si S Line, alaturi de opt nuante de finisaj din care clientii pot sa aleaga. 

Totodata, noile SUV-uri vin echipate cu trei motorizari: Q4 35 e-tron si Audi Q4 40 e-tron cu tractiune integrala care degaja 170 CP, respectiv 240 CP, si versiunea Q4 50 e-tron care produce 299 CP si vine cu tractiune integrala, atingand viteza de 100 de km/h in 6.2 secunde. 

Conceptul vizual vine in premiera cu luminile de zi in patru semnaturi luminoase selectabile cu stopurile unite de un bandou luminos si farurile Matrix LED care pot fi incluse numai la specificatiile clientilor. Totodata, vehiculele vin echipate cu jante a caror marimi variaza intre 19 si 21 de inci. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>