SUV-uri electrice: Chevrolet prezinta al doilea membru al familiei Bolt

Noul SUV electric care va avea debutul in 2022 face parte din gama Chevrolet Bolt. Cu o lungime de 169,5 inci, vehiculul electric masoara cu 6,3 inci mai mult decat modelul anterior, avand un ampatament mai lung de 2,9 inci si un design al caroseriei de dimeniuni mai mari. 

Ambele vehicule circula pe aceleasi suporturi si au aceeasi baterie din litiu-ion de 65 kWh, pentru a alimenta electricitatea motorului din fata, care ajunge la 200 CP si care actioneaza direct la rotile din fata. Cu toate acestea, niciunul dintre exemplare nu dispun de o tractiune integrala. Compania a decis sa renunte la optiunea de tractiune integrala pentru pentru noul model, deoarece vehicului anterior care are o masa de 1.668 kg cantareste cu 90 de kilograme mai mult decat modelele din aceeasi gama. Masa suplimentara a SUV-ului afecteaza eficienta sa, estimandu-se ca modelul parcurge 400 de kilometri la o incarcare completa, adica cu 15 kilometri mai putin decat modelul existent.

O alta imbunatatire a noului vehicul a fost introducerea unui echipament standard, denumit cablu de incarcare cu nivel dublu, si care permite o incarcare a acumulatorului atat cu prize de 120 V, cat si cu prize de 240 V, care are nevoie de sapte ore pentru o incarcarea completa. Compatibilitatea de incarcare rapida DC este, de asemenea, standard si permite SUV-ului sa adauge aproximativ 150 de kilometri de la o incarcare de 30 de minute.

Alte caracteristici standard includ un sistem de infotainment cu ecran tactil de 10,2 inci, cu compatibilitate wireless Apple CarPlay si Android Auto, un cluster digital de 8,0 inci, un incarcator fara fir, franare automata de urgenta, asistenta care indica mentinerea benzii, avertizare la iesirea de pe banda si faruri cu grinzi. Sistemul de asistenta pentru sofer este vizibil imbunatatit si ofera acestora posibilitatea acestora de a conduce fara maini pana la 320 km pe drumurile din Statele Unite si Canada. 

Compania si-a dezvaluit planurile de a vinde un exemplar la pretul de 43.495 de dolari care, de asemenea, va include badging-uri si roti speciale, un port de incarcare iluminat, o trapa si sistemul Super Cruise. Reprezentantii Chevrolet au anuntat ca vor pune modelele in vanzare chiar din vara lui 2021. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>