SUV-ul VW ID.6 cu sapte locuri va fi lansat in aprilie

Se pare ca lucrarile noului crossover electric cu sapte locuri sunt in curs de finalizare. Potrivit unui nou raport citat de publicatia Motor1.com, noul model va debuta in cadrul Salonului Auto din Shanghai in aprilie 2021. 

Automotive News a anuntat ca Volkswagen va lansai doua versiuni electrice ID6 X si ID6 Cross in timpul expozitiei din China. Ambele masini vor fi fabricate de cele doua societati mixte chineze ale companiei si vor fi comercializate ca alternative mai ieftine pentru modelul Tesla Model X. 

Un purtator de cuvant Volkswagen a declarat, tot in cadrul publicatiei, ca noul ID.6 va ajunge si pe piata americana, desi nu se cunosc alte detalii in acest moment. Cu toate acestea, producatorul german a facut un anuntat destul de clar ca nu are intentii sa vanda modelul in Europa.

La fel ca restul membrilor din gama Volkswagen ID, generatia actualizata se va deplasa pe platforma electrica MEB a producatorului. De asemenea, este de mentionat ca vehiculul vine echipat cu un motor electric care atinge o economie estimata de 450 de kilometri in testul WLTP. 

Productia in serie pentru piata chineza ar trebui sa inceapa la scurt timp dupa expozitia din Shanghai. Daca primeste aprobarea, probabil va ajunge si in Statele Unite la un moment dat anul viitor. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>