SUV-ul Mercedes-Maybach EQS completează gama vehiculelor electrice de lux

SUV-ul EQS va fi cel de-al treilea model electric personalizat al producătorului de lux, după berlinele EQS și EQE, oferind o autonomie de 600 km. Producătorul vrea să introducă modelul în topul clasamentelor EV, într-un segment de piață care nu a fost încă atins de rivalii săi tradiționali: Bentley și Rolls-Royce. 

Noul model vine cu o serie de elemente specifice Maybach, inclusiv finisajul exterior în două tonuri al mărcii și aspectul personalizat al cabinei cu scaune individuale pentru pagaserii din spate. „Conceptul EQS reprezintă transformarea Mercedes-Maybach dintr-un brand de lux într-un viitor electric mai progresiv”, a declarat Philipp Schiemer, responsabil pentru Maybach și divizia de performanță AMG .

În ceea ce privește elementele de design, noul model păstrează aceeași structură, însă preia o parte din caracteristicile clasei S și GLS. Partea frontală este dominată de o versiune nou proiectată a grilei din panoul familiei EQ, cu o grafică în același stil cu grila cromată și cu lamele verticale ale modelelor Maybach de astăzi.

Scaunele puternic amortizate sunt similare cu cele din clasa S, iar cele două din spate câștigă suporturi de picioare integrate pentru scaune de tip lounge. Deși Concept EQS a fost gândită ca un vehicul cu patru locuri, versiunea de producție va oferi, de asemenea, un al cincilea scaun. 

Sursă foto: utomotorsisport.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>