SUV-ul Buick Envision Plus cu trei randuri se pregateste pentru debutul global care va avea loc in China

Plasat deasupra modelelor Envision si Envision S, noul SUV pe trei randuri de dimensiuni medii va fi lansat luna aceasta la Auto Shanghai. Oficial, producatorul auto a spus ca Envision Plus este dezvoltat pe platforma SUV premium globala a GM, iar lungimea ampatamentului sau extins de 112 inci promoveaza dimensiunea sa de varf pe segment, oferind „experienta unei cabine premium spatioase”.

De asemenea, compania anunta ca, pe langa cea mai avansata arhitectura electrica GM, SUV-ul va avea un nou sistem de propulsie si „cel mai nou sistem de conectivitate Buick eConnect si tehnologii inteligente de conducere”. Vehiculul vine echipat cu motorul I4 de 2.0 litri turbo care genereaza 237 de cai putere si un cuplu de 350 Nm. 

GM a dat de inteles ca modelul va fi lansat in cele din urma pe piata mondiala, ceea ce corespunde cu rapoartele anterioare potrivit carora Envision Plus va fi un model global. Se asteapta ca SUV-ul cu trei randuri sa fie oferit mai intai in China, apoi un debut in America de Nord va avea loc mai devreme sau mai tarziu. Mai multe detalii oficiale despre Envision Plus, vor aparea pe 18 aprilie 2021, odata cu lansarea oficiala. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>