„Supernova” Pagani Huayra Roadster vine in cea mai recenta versiune

Colaborand direct cu Horacio Pagani, directorul executiv al companiei, un colectionar de origine canadiana a comandat un Huayra BC personalizat pe care il numeste „Supernova”, in mod corespunzator. 

Motor1.com anunta ca reprezentantul care a livrat acest Huayra unic, „Supernova” poarta un finisaj unic din fibra de carbon Oro Rosa, iar designul exterior este completat de un nou set de roti Bronzo Chiaro, cu „accente de stralucire asemeni diamantelor”.Interiorul modelului care se estimeaza la suma de 3,5 miliaone de dolari vine in combinatii subtile de piele „bronzata” si tartan pe scaune. 

Nu este clar daca Pagani a facut mari schimbari sub capota, insa Huayra Roadster BC vine echipat din fabrica cu un motor V12 de 6.0 litri dublu turbo imprumutat de la AMG, care degaja 800 de cai putere si un cuplu de 1.049 Nm, astfel ca „Supernova” face un sprint in aproximativ 3,5 minute, atingand o viteza maxima de peste 322 kmh. 

Dupa cum se stie deja, Pagani Huayra Roadster BC costa 3,5 milioane, fiind una dintre cele mai scumpe masini construite vreodata. In acest context, compania spune ca va produce doar 40 de exemplare in intreaga lume. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>