Supercarul electric MG Cyberster a fost prezentat inaintea debutului de la Shanghai

Potrivit Autocar, masina electria cu doua usi, conceputa ca o „viziune a viitorului”, previzualizand tehnologia si indicii de design utilizati de viitoarele modele MG, aminteste de unele dintre modelele anterioare ale brandului britanic. 

Producatorul auto nu a lansat inca detalii tehnice complete despre Cyberster, dar spune ca se deplaseaza pe o arhitectura EV personalizata si va oferi o autonomie de aproximativ 800 de kilometri, realizand un sprint in doar 3 secunde. Este de mentionat faptul ca masina vine cu o conectivitate 5G. 

Specialistii publicatiei britanice spun ca Cyberster a fost conceput cu accent pe eficienta aerodinamica, astfel ca puntea din spate vine cu o pereche de contraforturi de canalizare a aerului care adapostesc si tetierele pentru scaunele „Zero Gravity”. 

Vehiculul vine cu faruri rotunde cu LED-uri „Magic Eye”, inspirate de cele ale modelelor clasice MG, iar designul exterior este completat de benzile indraznete de tip „curea laser” situate pe laterale.

Carl Gotham, seful centrului de design, a declarat ca Cybester este „o afirmatie indrazneata care priveste cu fermitate viitorul companiei, atingand mostenirea MG, dar mai important, se pe tehnologia noastra de ultima ultima generatie”. Mai multe detali despre Cyberster vor fi oferite odata cu debutul oficial de la salonul din Shanghai care va avea loc luna aceasta, pe 21 aprilie. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>