Supercarul american Rare Falcon F7 va fi scos la licitatie

Falcon F7 a fost dezvaluit initial in urma cu un deceniu, iar in prezent, producatorul a scos la vanzare cel de-al treilea supercare produs dintr-un tiraj de doar sapte exemplare. Din 2014 si pana in prezent, modelul a fost afisat la Salonul Auto din Detroit si este recunoscut pentru aparitia sa cinematografica din How It’s Made: Dream Cars, sezonul 2. 

Supercarul de colectie prezinta un motor V8 Chevy Corvette Z06 reglat de Lingenfelter la aproximativ 620 CP si 813 Nm, avand puterea canalizata catre rotile din spate printr-o cutie de viteze manuala cu sase trepte. Desi nu se cunosc numerele exacte de acceleratie si viteza maxima, modelul ridica asteparile in ceea ce priveste tipul record pe sosea. 

Potrivit proprietarului, Falcon Motorsport a beneficiat de unele actualizari, astfel ca viitorul posesor nu va intalni defectiuni mecanice majore. Chiar daca imaginile din anunt prezinta urme minore la exterior, proprietarul asigura ca nu exista ceva ce nu poate fi reparat, in cazul unei posibile defectiuni. 

Desi ne aflam la mai putin de o saptamana pana la momentul licitatiei, modelul de colectie Falcon F7 a atras pana acum 24 de oferte, printre care cea mai mare este de 75.000 de dolari. Se estimeaza ca pretul supercarului va atinge cel putin suma de 100.000 de dolari, avand in vedere ca pretul de productie la momentul lansarii pornea de la aproximativ 250.000 de dolari.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>