Subaru Outback 2021 ajunge in cele din urma pe piata europeana

Producatorul auto a introdus ultima generatie Outback cu doi ani in urma la Salonul Auto de la New York, insa abia acum ajunge si in Europa. In incercarea sa de a creste vanzarile pe baza unei performante nu foarte apreciate din 2020, primul model de pe platforma globala Subaru (SGP) va fi pus in vanzare luna viitoare pe piata europeana si va prezenta un design la fel ca cel al fratelui sau nord-american. 

Potrivit Motor1.com, versiunea americana Outback este oferita cu un motor turboalimentat optional pe benzina de 2.4 litri care pompeaza 260 de cai putere. In schimb, echivalentul european se rezuma la motorul de 2.5 litri aspirat natural cu o putere de 180 CP. Totodata, noul motor beneficiaza de un raport de compresie mai mare in comparatie cu cel de pe modelul anterior. De asemenea, noul Outback 2021 disponibil in Europa are o tractiune integrala standard cu vectorizare a cuplului si un sistem hidraulic actualizat. 

In ceea ce priveste designul, Euro Outback are un interior mai spatios si vine cu toate actualizarile de pe modelul american. De asemenea, este mai silentios in interior, datorita unei izolatii fonice mai bune la nivelul parbrizului si la ferestrele portierei din fata. Rulajul caroseriei a scazut cu 50%, trecand la platforma SGP, aducand o noua caroserie si un sasiu consolidate. 

In timp ce Europa urmeaza sa intampine cea de-a sasea generatie Outback, America de Nord va vedea in curand o extindere a gamei cu o versiune Wilderness.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>