Studiu de fezabilitate in China: Volkswagen vrea sa dezvolte masini zburatoare

Volkswagen, unul dintre cei mai mari producatori auto din Europa, a anuntat intr-un comunicat de presa ca ia in considerare dezvoltarea unei industrii de masini zburatoare in China, considerand ca noul concept ar putea reprezenta un nou pas dupa tehnologia de condus autonom. 

Reprezentand cea mai mare piata auto din lume, China este, totodata, si cea mai mare piata pentru automobilele de la Volkswagen. In prezent, compania germana investeste masiv in productia de masini electrice, inregistrand pentru anul 2020 vanzari de trei ori mai multe unitati, fata de 2019, iar productia modelelor plug-in hybrid a crescut cu 175%, la 190.500 de exemplare. 

Producatorul auto a demarat un studiu de fezabilitate in China, insa idee este insotita de mai multe riscuri si obligatii, inclusiv pe partea de siguranta si fiabilitate. Aceste modele zburatoare s-ar interescta in spatiul aerian cu drone, avioane si elicoptere, iar obtinerea unui cadru legal in acest sens ar putea dura ani de zile. 

Printre companiile care exploreaza de ceva timp potentialul masinilor zburatoare, se numara UBER si Hyundai care si-au manifestat entuziasmul cu privire la un nou plan de a lansa un taxi zburator cu propulsie electrica. Anul trecut in septembrie, producatorul japonez Sky Drive a lansat prima demonstratie publica a unui vehicul zburator.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>