Stellantis va produce 4 vehicule electrice pentru branduri diferite

Grupul Stellantis a anunțat oficial că va produce 4 mașini pur electrice din segmentul mediu, pentru branduri diferite, la fabrica italiană Melfi, începând din 2024. Compania s-a format la începutul acestui an prin fuziunea cu Fiat Chrysler și PSA din Franța, iar statul italian reprezintă acum un pilon principal în strategia pe termen lung a grupului. 

Sindicatul a explicat că producţia de la Melfi se va baza pe o singură linie îmbunătăţită, iar restructurarea nu va schimba capacitatea de producţie a fabricii, de aproximativ 400.000 de unităţi. Rocco Palombella, reprezentantul Uniunii italiene a lucrătorilor din metal (UILM) a declarat că sindicatele nu au primit toate răspunsurile dorite, pe motiv că Stellantis încă lucrează la noul său plan de afaceri care urmează să fie prezentat la sfârșitul acestui an sau la începutul anului 2022. 

Stellantis, al patrulea producător auto din lume, nu a oferit detalii despre ceea ce s-a discutat în cadrul ședinței. Într-o declarație anterioară, compania a spus că lucrează „cu determinare și rapiditate” pentru a sprijini tranziția energetică a tuturor fabricilor sale italiene. 

Deși producătorul deține două fabrici de baterii în Franța și Germania, intenționează să-și extindă granițele europene și americane. În prezent, compania poartă discuții cu oficialii de la Roma, deoarece Italia este unul dintre principalele sale centre de producție din Europa.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>