Stellantis va lansa 20 de modele pur electrice în următorii doi ani

Grupul Stellantis, considerat al patrulea cel mai mare producător auto din lume, deține nu mai puțin de 14 mărci sub umbrela sa. Potrivit companiei, mulți dintre acești constructori auto, inclusiv Lancia, Alfa Romeo și DS Automobiles vor deține o gamă variată de modele electrice până în 2027, însă până atunci, Stellantis va scoate în următoarele 24 de luni 10 vehicule pur electrice, nouă hibrizi conectabili și un model care va fi oferit atât cu sistemele de propulsie PHEV, cât și EV. 

Totodată, în prima jumătate din 2023, Jeep va dezvălui oficial primul său model EV. Potrivit specialiștilor de la Motor1.com, se crede că noul Brennero va lua forma unui crossover de dimensiuni mai mici, construit în Polonia și înfrățit cu modelele Fiat și Alfa Romeo. Planurile de electrificare ale companiei mamă continuă și cu investiții în producția de hibrizi și vehicule electrice pentru cele trei mărci. Se speculează că Jeep va înlocui modelul Renegade, în timp ce Fiat EV va lua locul versiunii 500X de astăzi. 

Stellantis nu are planuri în ceea ce privește electrificarea modelului Chrysler pentru următorii doi ani, așa că n-ar trebui să ne așteptăm la un crossover cu emisii zero mai devreme decât în a doua jumătate a anului 2023. Mai mult, Dodge va dezvălui în cursul anului viitor un model hibrid plug-in a cărei identitate nu a fost încă dezvăluită. 

Sursă foto: automarket.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>