Stellantis semnează un parteneriat strategic cu Foxconn pentru a dezvolta împreună o nouă tehnologie de software

Grupul Stellantis s-a asociat cu gigantul taiwanez de electronice Foxconn pentru a dezvolta împreună softul Mobile Drive care vine cu mai multe oferte de conectivitate. Potrivit declarațiilor oficiale, tranzacția vizează „accelerarea termenelor de dezvoltare pentru a aduce experiențe inovatoare ale utilizatorilor în vehicule”.

Specialiștii de la Motor1.com anunță că sistemele de infotainment create în colaborare vor beneficia de conectivitate fără fir, atât la interior, cât și la exteriorul vehiculului. Totodată, proiectul include upgrade-uri over-the-air și caracteristici opționale pe tot parcursul ciclului de viață. 

Toate mărcile Stellantis vor folosi sistemele Mobile Drive în vehiculele lor de producție, deși nu s-au oferit informații certe despre lansarea unui astfel de vehicul echipat cu noua tehnologie. Yves Bonnefont, șeful de software al companiei, a explicat faptul că proiectul este în plină desfășurare, iar viteza de lucru este remarcabilă.

Foxconn va furniza sisteme de infotainment pentru Stellantis ca parte a tranzacției, dar va oferi și platformele sale tehnice pentru o utilizare mai largă de către alți producători de automobile. Mobile Drive ar putea furniza sisteme de infotainment și hardware aferente oricărei mărci. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>