Start-up-ul israelian REE va crea 200 de locuri de munca la noua fabrica din Marea Britanie

Producatorul de platforme pentru vehicule electrice anunta ca va crea o noua baza la MIRA Technology Park din Warwickshire, oferind 200 de locuri de munca.

REE, cu sediul in Israel, va investi 66 milioane de lire sterline in noul sau centru de inginerie si are in plan, totodata, infiintare unei retele de 15 centre de integrare in  intreaga lume, iar primul care se va deschide va fi cel din Statele Unite, spre sfarsitul acestui an. 

Start-up-ul israelian a dezvoltat un nou tip de platforma EV, care pretinde ca poate oferi mai multa libertate decat cea initiata de producatorii de masa. Platforma poate gazdui o podea complet plana, in timp ce motorul, suspensia, directia si franarea sunt montate in unitati individuale pe fiecare colt de roata. Producatorul  sustine ca toate acestea pot fi inlocuite in intregime, in doar 18 minute, reducand timpul necesar pentru repararea sau intretinerea componentelor cheie. In acelasi timp, spune ca designul lor specific poate fi redus la orice dimensiune, oferind mai mult spatiu in interiorul vehiculelor pentru pasageri, incarcaturi sau baterii. 

Baza de la MIRA Technology Park va pune la dispozitie un teren pentru testare, iar ansamblul va avea loc la fiecare centru de integrare. De asemenea, REE intentioneaza sa incheie parteneriate cu producatori din 30 de tari, printre care American Axle, Mahindra si KYB. 

Marea Britanie va interzice vanzarea de vehicule noi pe benzina si diesel in 2030, desi unele autoturisme hibrid vor fi lasate sa ramana pe piata auto pana in 2035. Majoritatea producatorilor au anuntat o gama de vehicule electrice cu baterie care urmeaza sa soseasca inainte de 2030, termenul limita. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>